UDSKUDT TIL EFTERÅRET 2022. NY DATO KOMMER. ALLE TILMELDTE TIL DE OPRINDELIGE MARTSDATOER ER OGSÅ TILMELDT DE NYE DATOER OG MODTAGER INFO OG LINK…

I efteråret 2022 udbydes et kort kursus i skriftlig musik A i samarbejde mellem GYMMUS og fagkonsulenten i musik. Kurset er virtuelt og ligger mellem kl. 16- 18 begge dage, så alle har mulighed for at deltage. Kurset vil være delt op i fire dele: M1, vokalarrangement, poprockarrangement og jazzarrangement – således at man kan udvælge de dele der har relevans for egen undervisning. Fokus vil bla. være på undervisning i disciplinerne, erfaringer fra forrige skriftlige eksamen og fokuspunkter i forhold til evalueringskriterierne og den kommende skriftlige eksamen. Oplægsholdere vil udover fagkonsulenten være Merete Wendler og opgavekommissionen i musik: Kirsten Sejer Christiansen, Niels Stampe Langballe og Erik Berg Olsen.
Der er ikke mulighed for at tilmelde sig enkeltdage eller discipliner – kun én samlet tilmeldling til begge dage. Alle deltagerne oplyser mailadresser, så vi kan sende link til kurset ud til jer.

Kurset er gratis.

Tidspunkt:

28. og 29. marts, begge dage fra kl. 16.00-18.00

Link til kursus og digital platform tilgår på mail til tilmeldte deltagere.

Frist for tilmelding er: mandag d. 28. marts kl. 10.00

Du skal være medlem for at kunne tilmelde dig.
Det kan du blive lige her