www.verdensmusikbanken.dk har netop nu lanceret en række af helt nye undervisningspakker til undervisning i gymnasiet indenfor området ikke-vestlig musik. Alle pakkerne er frit tilgængelige og klare til brug.

Pakkerne indeholder både artikler, noder til samspil og analyse, musikfiler og videoklip med kunstnere fra hele verden. I nogle af pakkerne er der desuden tilføjet øvelser i Musikteori 1.5 til at bruge direkte i undervisningen.
Artikler og tekster er udarbejdet i samarbejde med yderst kompetente gymnasielærere og musikjournalister indenfor området.
Som en særlig pakke finder du også et forløb om sydafrikansk Gumboot og bodypercussion med praktiske øvelser og instruktionsvideoer udarbejdet af Rune Thorsteinsson, underviser fra Rytmisk konservatorium.

Undervisningspakker – oversigt

Her kan du finde en række af undervisningspakker, som vi har samlet. Pakkerne indeholder både artikler, noder til samspil og analyse, musikfiler og videoklip med kunstnere fra hele verden. I nogle af pakkerne er der desuden tilføjet øvelser i Musikteori 1.5 til at bruge direkte i undervisningen.

 

Som en særlig pakke finder du også et forløb om Gumboot og bodypercussion med praktiske øvelser og instruktionsvideoer.

Undervisningspakke Gumboot fra Sydafrika – Globale kompositioner

Undervisningspakke Balkan – Boban i Marko Markovic

Undervisningspakke Colombia – Systema Solar

Undervisningspakke Indien/ Canada – Kiran Ahluwalia

Undervisningspakke punk fra Tuva – Yat-Kha

Undervisningspakke Vestafrika – Gnawa

Undervisningspakke Nordafrikansk blues – Terakaft

Undervisningspakke Mexico – Edith Tamayo

Tværgående pakker:

Undervisningspakke – globalisering

 

Vi glæder os til at se jer derinde. God fornøjelse!

Ulla Hahn Ranmar