Kære musikkolleger!

På det seneste bestyrelsesmøde i Gymnasieskolernes Musiklærerforening blev det besluttet, at bl.a. formandens Nyhedsmail fremover vil blive skrevet som et Nyhedsindlæg på gymmus.dk.

I er derfor blevet oprettet til email-advicering på indlæg fra gymmus.dk med de emailadresser, der var opført i medlemsregisteret og skal have modtaget en mail til bekræftelse af email-adressen. Hvis I ikke har modtaget email fra gymmus.dk, skal I gå til Adresseændring mm. og udfylde formularen med jeres nuværende emailadresse eller tjekke jeres spamfilter. Opstår der problemer, bedes I beskrive dem via formularen til Kontakt.

Vi beder jer undlade af afmelde nyhedbrevet – der vil sandsynligvis ikke blive tale om mere end ca. 2 mails om måneden. Disse vil ud over formandens Nyhedsindlæg være referater fra bestyrelsesmøder og fx indlæg med beskrivelse af ideer til undervisning, nye kurser o.l.

Vi beder jer hjælpe hinanden på skolerne med at videregive/-sende denne information til jeres faggruppe – og meget gerne tage en snak om I alle er medlemmer af foreningen. Især beder vi om at I opfordrer hinanden til at melde evt. ændringer vedr. adresse, email og ansættelsesskole.

I forbindelse med at medlemsregisteret nu varetages af LMFK sekretariatet har det vist sig, at der med stor sandsynlighed er en række medlemmer opført med forkert fuldtids-/deltidsmedlemsskab. Bestyrelsen har derfor besluttet, at alle deltidsmedlemsskaber ændres i registeret til fuldtidsmedlemsskaber, medmindre I aktivt anfører, at I er deltidsansat. De berørte medlemmer modtager i løbet af januar en særskilt mail herom.

Pva bestyrelsen,

Rikke Juel Enemærke

P.S. Redaktørgruppen mangler kolleger til Musikbladets anmelderkorps – kontakt [email protected]. På forhånd TAK!