Musikbladet

Musikbladet var indtil 2015 et medlemsblad for gymnasieskolernes musiklærerforening. Fra 2016 er Musikbladet overgået til at udkomme i samme format som bestyrelsens Nyhedsbrev med forskellige fokusområder. 

I Musikbladet kan du holde sig orienteret om væsentlige faglige debatter, begivenheder og nyheder inden for musikfaget. Musikbladet vil som regel have ét eller flere temaer, der vedrører aktuelle problemstillinger og emner primært inden for musikfaget, men også inden for pædagogik, forskning og kultur i lidt bredere forstand.

Musikbladet udkommer 3-4 gange om året og sætter fokus på, hvad der rører sig i det musikalske landskab rundt omkring på gymnasier og HF.  Musikbladet bliver sendt til din email, samtidig med at du kan hente det ned via gymmus.dk’s forside (når du er logget ind som medlem af foreningen). Med de nye digitale muligheder er der mulighed for at integrere billeder, video og interaktive links i Musikbladet, og intentionen med denne form er at skabe et levende og tidssvarende medie, som du kan læse på diverse elektroniske platforme. Du kan genfinde alle tidligere udsendelser af Musikbladet og Nyhedsbreve på gymmus.dk.

Har du gode idéer eller artikler, du gerne vil have med i en kommende udsendelse, er du velkommen til at kontakte redaktørerne på [email protected]. Har du lyst til at anmelde en musikfaglig bog, er du også meget velkommen til at henvende dig.

Er du ikke medlem?

Det er nemt at blive. Klik på knappen og meld dig ind.

Søg i Musikbladets udgivelser