Musikbladet

Musikbladet var indtil 2015 et medlemsblad for gymnasieskolernes musiklærerforening. Fra 2016 er Musikbladet overgået til at være udvidede Nyhedsbreve med forskellige fokusområder. 

I musikbladet/nyhedsbrevet kan man holde sig orienteret om væsentlige faglige debatter, begivenheder og nyheder inden for musikfaget. Nyhedbrevet vil som regel have ét eller flere temaer, der vedrører aktuelle problemstillinger og emner primært inden for musikfaget, men også inden for pædagogik, forskning og kultur i lidt bredere forstand.

Nyhedsbrevet udkommer 5-6 gange om året og sætter fokus på, hvad der rører sig i det musikalske landskab rundt omkring på gymnasier og HF.  Nyhedsbrevet bliver sendt til medlemmernes email, samtidig med at det kan hentes ned via gymmus.dk’s forside (når man er logget ind som medlem af foreningen). Med de nye digitale muligheder er der mulighed for at integrere billeder, video og interaktive links i Nyhedsbrevet, og intentionen med denne form er at skabe et levende og tidssvarende medie, som kan læses på diverse elektroniske platforme. Medlemmerne kan genfinde alle tidligere eksemplarer af bladet/nyhedsmails via gymmus.dk.

Har du gode idéer eller artikler, du gerne vil have med i en kommende udsendelse, er du velkommen til at kontakte redaktørerne på redaktoer@gymmus.dk. Har du lyst til at anmelde en musikfaglig bog, er du også meget velkommen til at henvende dig.

Er du ikke medlem, kan du blive det her.

Søg i Musikbladets udgivelser (tidligere bladudgivelser)

gm-banner

Musikbladet

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com