Korteknik

Har du lyst til at lære selv at arrangere til dit kor?

-eller er du allerede i gang og har brug for ny inspiration og nye værktøjer?

Tid og sted
Torsdag 25. oktober 2018 kl. 9-16 på Aarhus Katedralskole, Skolegyde 1-3, 8000 Aarhus C

Kursusinstruktør

Line Groth – er kandidat med speciale i rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Line har skrevet over 100 korarrangementer til alt fra børnekor, gymnasiekor over aftenskolekor til professionelle vokalensembler fra ind- og udland. Hun er fast arrangør i det verdensberømte rytmiske kor, Vocal Line, hvor hun desuden igennem 11 år har været sanger og medleder.

Line har undervist i arrangementsskrivning på konservatorier herhjemme samt i udlandet, og hun er en yderst erfaren underviser.
Læs meget mere på http://linegroth.dk/

Indhold
Arrangementer for rytmisk kor er en mangelvare – der er endnu ikke udgivet ret meget på området. Og da man desuden ofte har brug for at målrette arrangementerne sit eget kor og måske gerne vil synge sange af nyere dato, er det en stor fordel selv at kunne arrangere.

På dette kursus vil vi dels fokusere på, hvordan man kommer i gang som arrangør, og dels arbejde med forskellige teknikker og færdigheder, der kan forbedre kvaliteten af éns arrangementer. Vi ser på, hvordan man skriver arrangementer, som er enkle at lære – men lyder af en million.
Fokus kommer til at være på 3-4-stemmige arrangementer for blandet kor med akkompagnement. Hvis deltagerne ønsker dette, kan vi også kigge på arrangementer for lige stemmer.

Undervisningen bliver en blanding af teori ift arrangementsteknik og konkrete eksempler på arrangementer, som vi dels analyserer og dels synger lidt af – så man hører og mærker med egen stemme, hvad der føles og lyder godt.
Derudover kastes deltagerne ud i nogle små arrangementsøvelser for at få ’hands on’ og komme i gang med at arrangere.

Det er en fordel, hvis man er i stand til at aflytte og nedskrive en melodi og akkorder.
Underviseren arbejder med nodeprogrammet Sibelius – men det er helt op til deltagerne hvordan de nedskriver deres arrangementer, fx i Primus eller i håndskrift.

Pris
1800 kr – inkl. formiddagskaffe/te, frokost og eftermiddagskaffe/te
samt kursusmateriale

Tilmeldingsfrist senest mandag 3. september 2018, gerne tidligere.

Tilmelding:

Korteknik
Sender
Etiket: , , , ,
Udgivet i Aktiviteter, Kurser, Nyheder, Slider på forside
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com